Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Not so average anymore” – Kijk hoe Average Rob en Arno The Kid een Ironman werden
Average Rob aan de finish van de Ironman Klagenfurt (foto: Ironman/Sportograf)
Nieuws

“Not so average anymore” – Kijk hoe Average Rob en Arno The Kid een Ironman werden

Youtube-fenomenen Rob Van Impe en Arno Van Impe, beter bekend als Average Rob en Arno The Kid, mogen zich voortaan ‘Ironman’ noemen. Met de begeleidende woorden van Ironman-topspeaker Paul Kaye, “Not so average anymore” ofwel “Niet zo gemiddeld meer”, kwam Average Rob na 12u16 over de finish van de Ironman Klagenfurt. Zijn broer Arno The Kid deed er meer dan 15 uur over maar haalde ook op karakter het rode tapijt. In onderstaande Youtube video, die ondertussen al meer dan 700.000(!) keer is bekeken, zie je het verhaal van de twee broers en hun Ironman Klagenfurt. Ze stoomden zich onder begeleiding van Luc en Frederik Van Lierde op zes maanden tijd klaar voor hun zwaarste sportieve uitdaging ooit.

“Iedereen kan dit, als je maar genoeg en juist traint”

Average Rob was deze week nog te gast in Vive Le Velo, het tv-programma rond de Tour de France. De beelden van zijn emoties aan de finish kwamen bij de gasten aan tafel en presentator Karl Van Nieuwkerke stevig binnen. Rob vertelde overige,s dat hij volgend jaar alvast een nieuwe uitdaging plant: de 70.3 Ironman van Cascais in Portugal. De triatlon-microbe lijkt hem dus te pakken te hebben. Rob en zijn broer hadden de perfecte begeleiding en uitstekend materiaal, maar hij is er van overtuigd dat iedereen een Ironman aan kan. “Iedereen kan dit, als je maar genoeg en juist traint,” aldus Rob.