Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Supersfeer en topprestaties op triatlonweekend aan het Bastion in Kinrooi
Triatleet Lowie Dewitte met een bommetje in het Bastion tijdens de Australian Exit (foto: TrisportMnK/Sven Klerkx)
Nieuws

Supersfeer en topprestaties op triatlonweekend aan het Bastion in Kinrooi

Het weekend van de Steengoed Maastriatlon aan het Bastion in Kinrooi is een voltreffer geworden, van de Ouder & Kind triatlon op zaterdagochtend tot en met de kwarttriatlon van zondagmiddag. Joris Basslé en Rhune Vansteenkiste pakten de overwinningen in twee spannende sprinttriatlons voor de T3 Series en de triatlons van de Jeugdcup leverden ook heel wat spektakel op. Op zondag pakten Victor Desender en Lauryne Van Laeken de overwinning in de sprinttriatlon. De kwarttriatlon werd een prooi voor Jarno Cuypers en topfavoriete Jonie Vanhoutte. Maar het triatlonweekend in Kinrooi stond ook bol van de sfeer, zoals je kan zien in onderstaande after movies.