Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over spektakel in Hamburg, Mixed Team Relay tactiek en de natuur en het weer als spelbreker – 3athlon Praat Podcast 170
3athlonpraat

Over spektakel in Hamburg, Mixed Team Relay tactiek en de natuur en het weer als spelbreker – 3athlon Praat Podcast 170

We zijn weer terug met aflevering 170 van de 3athlon Praat Podcast en Tim heeft het uitgebreid over de reden waarom we twee weken met verlof waren. Hij ging namelijk de Marmotte fietsen in Frankrijk, al deed hij niet Alpe d’Huez, wat bij Hans dan weer de vergelijking oproept met alle world triathlon races doen maar niet de Africa Cup 😀 Hans zelf is ook goed blijven trainen, maar miste zaterdag een fietstraining omdat er zoveel spektakel te beleven was op het WK in Hamburg. We hebben het in detail over het WK supersprint triatlon met een fantastische Jolien Vermeylen. De Mixed Team Relay leverde zowel voor België als Nederland niet het verhoopte resultaat op, maar de tactiek en de aanpak van verschillende landen was ook weer opvallend. Het blijft onvoorspelbaar en zou ook richting Parijs 2024 wel eens tot verrassingen kunnen leiden. In Hamburg konden alle races doorgaan, bij ons was dat anders de afgelopen tijd en dus hebben we het ook over hoe moelijk het is om de juiste beslissingen te nemen met de kwaliteit van het zwemwater, met het warme weer, met kans op onweer. Meer dan genoeg materiaal weer dus om tijdens je trainingen te beluisteren. Dat kan hieronder in de Spotify player of via je favoriete podcast kanaal. Have fun!