Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over triatlon, trainen, podcasts, speakers en veel meer – 3athlon.be te gast bij de Jogclub Podcast
Bobby Paesen (l), Hans Cleemput en Seppe Odeyn (r) bij aflevering 205 van de Jogclub Podcast (foto: De Jogclub/Robrecht Paesen)
Nieuws

Over triatlon, trainen, podcasts, speakers en veel meer – 3athlon.be te gast bij de Jogclub Podcast

We zitten bijna halfweg de zomervakantie en dat is het ideale tijdstip om weer eens volop over triatlon te babbelen en dus ging 3athlon.be hoofdredacteur Hans Cleemput graag in op de uitnodiging van Bobby Paesen en Seppe Odeyn om nog eens langs te komen in de Jogclub Podcast. Het was alweer twee jaar geleden in een special over de triatlon op de Olympische Spelen dat Hans nog eens in de Jogclub Podcast langs was geweest. Deze keer kan Hans ook voluit vertellen over zijn eigen trainingen en zijn plannen voor zijn eerste halve triatlon in de Challenge Vieux Boucau, over de impact van een podcast en over de hoogtepunten waar hij dit jaar nog naar uitkijkt op het gebied van triatlon en duatlon en veel meer. Hieronder te beluisteren in de Spotify Player en als je zin krijgt in meer podcast, check dan ook zeker de wekelijkse 3athlon Praat podcast met Hans en zijn Nederlandse collega Tim Moria.