Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over GOAT van nu en toen, Pieter in topvorm, extreme Norseman, nog extremer Eupen en doe je dan voort of geef je dan op? – 3athlon Praat Podcast 173
3athlonpraat

Over GOAT van nu en toen, Pieter in topvorm, extreme Norseman, nog extremer Eupen en doe je dan voort of geef je dan op? – 3athlon Praat Podcast 173

Het was een druk triatlonweekend met heel wat topprestaties, maar ook met opvallende wedstrijden en omstandigheden, dus hadden Hans en Tim heel wat stof om over te praten in aflevering 173 van de 3athlon Praat Podcast. We hebben het uiteraard over een supersterke Pieter Heemeryck op het EK 70.3 Ironman, Pieter die in topvorm lijkt te zitten. In Milwaukee was er natuurlijk de overwinning van Jan Frodeno in de PTO US Open, met een hele discussie tot gevolg. Want is Jan Frodeno nu echt de GOAT en kunnen we uberhaupt vergelijkingen maken met Dave Scott en Mark Allen in andere tijden? In Milwaukee en Tallinn zagen we veel sterke triatleten, wat gevolgen had voor de andere races. Challenge London was nog wel de moeite, maar Gdynia en age group only race Duisburg moesten om aandacht vechten in dit volle weekend. Hetzelfde gold voor het EK sprinttriatlon, niet meteen de sterkst bezette Europese titelstrijd, maar brons is altijd goed voor het vertrouwen. In Noorwegen was er de Norseman, waar het te extreem was om te lopen naar de Gaustatoppen. En bij ons in Eupen leek het zelfs nog extremer met meer dan de helft die afstapte in het stormweer. Een terechte keuze of zet je dan toch door? De reacties lopen uiteen. Dit en nog veel meer in aflevering 173 van 3athlon Praat, hieronder te beluisteren in de Spotify player of via je eigen favoriete podcast kanaal. En ondertussen zou je je toch al zeker geabonneerd moeten hebben op de grootste wekelijkse nederlandstalige triatlon podcast, niet? 😉