Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Het doorzettingsvermogen en het plezier van g-triatleet Emile Van Hove
G-triatleet Emile Van Hove geniet in de sprinttriatlon van Deinze (foto: Finishfoto.be/Jim De Sitter)
Foto van de Week

Het doorzettingsvermogen en het plezier van g-triatleet Emile Van Hove

Emile Van Hove, de supersympathieke g-triatleet van 3MD Dendermonde, heeft zondag in Deinze alweer een knappe wedstrijd neergezet en het levert hem zelfs een plaatsje op in onze Foto Van De Week rubriek. Volgens Finishfoto.be fotograaf Jim De Sitter is Emile een ware doorzetter en een inspiratie voor ons allen. “Tijdens de sprint triatlon in Deinze, ontvouwde zich een moment van puur doorzettingsvermogen. Emile, die altijd vastberaden is om zijn grenzen te verleggen, besefte dat hij per ongeluk een ronde had overgeslagen en te vroeg over de finish was gegaan. Maar wat deed hij? Met een glimlach op zijn gezicht en vastberadenheid in zijn hart, keerde Emile terug naar het loopparcours om zijn laatste ronde te voltooien!”

“Dit bewijst dat het niet alleen gaat om winnen, maar om de reis zelf. Emile’s moed en vastberadenheid herinneren ons eraan dat elke stap vooruit een overwinning is, ongeacht de uitkomst. Zijn vasthoudendheid inspireert ons om nooit op te geven, om te blijven streven naar persoonlijke triomfen en om de kracht van de menselijke geest te omarmen.”

“Laten we allemaal een pagina uit Emiel’s boek van vastberadenheid scheuren en de wereld laten zien dat we, net als Emiel, bereid zijn om terug te gaan en de laatste ronde te lopen, wat er ook gebeurt. Samen kunnen we alles overwinnen!” Wij zijn al een tijdje fan van Emile, sinds zijn eerste deelname in Dendermonde een paar jaar geleden. En hij is dan ook een meer dan terechte Foto Van De Week!