Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon Praat Podcast special vanuit Almere over snelle tijden, warm weer, topfavorieten en een beetje over Nice
3athlonpraat

3athlon Praat Podcast special vanuit Almere over snelle tijden, warm weer, topfavorieten en een beetje over Nice

In een extra aflevering van de 3athlon Praat Podcast schrijven Tim en Hans een stukje geschiedenis, want ze zitten voor het eerst ook recht tegenover elkaar de podcast op te nemen. Plaats van actie is uiteraard Almere, waar het zelfs in de airco van de media room nog altijd puffen is. Het wordt met andere woorden erg warm in Almere, wat ze daar op zijn zachtst uitgedrukt niet echt gewoon zijn. En dus hebben we het uiteraard over de weersomstandigheden en de vooruitzichten op de wedstrijd. Hans en Tim maken hun topfavorieten en hun pronostiek voor de top-3 bekend, met toch 1 Belg die door Hans vernoemd wordt 🙂 En Tim verwacht echt supersnelle tijden, Hans is al blij met 7u45 bij de mannen en 8u45 bij de vrouwen. Veel over Challenge Almere dus, maar ook nog een beetje over het WK Ironman in Nice. Geniet van deze unieke Almere special, dinsdag zijn we er weer en dan zijn we benieuwd of onze voorspellingen zijn uitgekomen 🙂 Hieronder kan je de special beluisteren in de Spotify Player of gewoon je favoriete Podcast kanaal gebruiken. En als je je abonneert mis je dinsdag ook nooit onze reguliere podcast afleveringen. Veel plezier!