Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pamphiel Pareyn rekent op snelle race op EK long distance triatlon in Almere “Revanche nemen voor vorig jaar”
Pamphiel Pareyn blikt vooruit op het EK long distance triatlon aan de finish van Challenge Almere (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Pamphiel Pareyn rekent op snelle race op EK long distance triatlon in Almere “Revanche nemen voor vorig jaar”

De West-Vlaamse triatleet Pamphiel Pareyn is zaterdag de enige Belgische vertegenwoordiger in het Europees kampioenschap long distance triatlon bij de Challenge Almere-Amsterdam. Het is zijn tweede deelname in Almere. Vorig jaar zag het er lange tijd goed uit, maar zijn marathon viel tegen en hij finishte pas 12de. Deze keer is het veld een stuk sterker maar Pamphiel wil graag revanche nemen en beter doen. En als wij hem vertellen dat hij in onze pronostiek op plaats 3 staat, wordt hij helemaal blij. “Ik ben niet zozeer met tijden bezig, maar het belooft wel een snelle race te worden,” aldus Pamphiel. Check het interview met de 3MD-Veldeman-Wup triatleet hieronder: