Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jan Frodeno’s allerlaatste finish op WK Ironman in Nice “Doodgegaan in de sport waar ik van hou”
Toptriatleet Jan Frodeno zwaait nog een laatste keer naar de fans op het WK Ironman in Nice (foto: Ironman/Donald Miralle)
Nieuws

Jan Frodeno’s allerlaatste finish op WK Ironman in Nice “Doodgegaan in de sport waar ik van hou”

De Duitse triatleet Jan Frodeno, voor velen de absolute GOAT of Greatest Of All Times, heeft zondag zijn allerlaatste triatlon op topniveau uitgelopen. De meervoudige wereldkampioen en olympisch kampioen van 2008 had zich zijn afscheid allicht anders voorgesteld, want hij was één van de vele triatleten die hebben afgezien op het zware parcours in Nice. Maar opgeven bij zijn last dance was geen optie. “Vandaag ben ik doodgegaan in de sport waar ik van hou,” reageerde Frodo. Aan de finish kreeg Jan Frodeno een staande ovatie na een fantastische carriere. Bedankt voor al die mooie momenten Jan!

Staande ovatie voor last dance van Jan Frodeno

“Vandaag doodgegaan in de sport waar ik van hou”

De GOAT reageerde zelf ook nog op Instagram met een opvallende uitspraak na een lastige afscheidswedstrijd. “Vandaag ben ik doodgegaan in de sport waar ik van hou. Morgen, en in de volgende maanden, zal ik even terugkijken op iedereen en alles wat er gebeurd is op deze ongelofelijke reis. Proficiat aan Sam Laidlow, hij is een waardige wereldkampioen. En voor de rest iedereen bedankt voor alle steun,” aldus Jan Frodeno.