Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over recordtijden en naar de finish wankelen in Almere en topprestaties, klimmers en GOAT in Nice – 3athlon Praat Podcast 179
3athlonpraat

Over recordtijden en naar de finish wankelen in Almere en topprestaties, klimmers en GOAT in Nice – 3athlon Praat Podcast 179

Tim en Hans hadden deze week een dag extra nodig om te bekomen van een absoluut topweekend, maar op woensdag krijg je dan ook een extra lange 3athlon Praat Podcast die volledig in het teken staat van de twee toptriatlons van dit weekend: de Challenge Almere-Amsterdam en het WK Ironman in Nice. We hebben het over de fenomenale prestaties van Menno Koolhaas en Els Visser, de recordtijden, de kasseien op het parcours, de zwalpende Kieran Lindars die ternauwernood de finish haalde, de sfeer, de speciale verhalen, zoals Alec Segaert’s recordronde en de voor 90% verbrande Zwitser Philipp Bosshard die in de warme temperaturen niet kon zweten, maar toch de finish haalde. Hans en Tim verschillen van mening over Nice, al zat Tim er dus wel knal op door op Sam Laidlow te pronostikeren. We hebben het over Pieter, over Niek, over Rudy en over Jan en zijn laatste finish. En dan is er nog het verhaal van Bossie en vele anderen. Je hoort het allemaal in aflevering 179 van 3athlon Praat, hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via jouw favoriete podcast kanaal. Geniet ervan en zoals altijd, vergeet niet je te abonneren!