Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frodeno goes Belgium en gaat in zee met Thrive Beer.
Extra

Frodeno goes Belgium en gaat in zee met Thrive Beer.

Jan Frodeno heeft de handen ineengeslagen met Thrive. Het is een ‘nieuwtje’ dat al even bekend is maar we wouden, nu de ‘goat’ net z’n fiets, loopschoenen, kortom z’n hele triathlonkast aan de haak heeft gehangen, hier toch nog even extra aandacht aan besteden. “Omdat hij begrijpt dat het niet alleen om de finish gaat, maar om elke stap onderweg,” aldus Thrive.

Frodeno lust wel een biertje

Het is een opmerkelijk gegeven toch wel dat het nog vrij bescheiden Thrive met Jan Frodeno een klepper van formaat wist te verleiden om partner te worden van het alcoholvrije biertje. Met een leuke aankondiging werd het nieuws ter wereld gebracht waarin Frodeno met veel genot een blikje van het gehopt blond bier naar binnen speelt.

Thrive is een uniek, Belgisch product waar Jan Frodeno dus duidelijk potentieel in ziet. Maar wat is Thrive Beer nu precies? “’s Werelds 1ste bier verrijkt met 10g hoogwaardige proteïne. Een verfrissende beloning na een topprestatie en een zegen voor je lichaam. En zelfs als je niet hebt gesport, is het gewoon een gezond, voedzaam bier,” luidt de kernboodschap van de Thrive crew. Het bier is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Leuven wat dus duidt op een nodige expertise. Voor wie nog meer info wil of zelf eens een thrive biertje wil proeven, bezoek zeker eens website of bekijk onderstaande video.