Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over glibberige badmutsen, onverwacht succes, triatlonfeest in Knokke-Heist, exotische locaties en oplichterij – 3athlon Praat Podcast 180
3athlonpraat

Over glibberige badmutsen, onverwacht succes, triatlonfeest in Knokke-Heist, exotische locaties en oplichterij – 3athlon Praat Podcast 180

Tim en Hans zijn weer terug nadat ze een weekje moesten overslaan, want Hans moest even bekomen van een geweldig triatlonfeest in Knokke-Heist en uiteraard bespreken we die 70.3 Ironman uitgebreid in deze 180ste 3athlon Praat. Tim op zijn beurt moest dan weer wat langer reizen vanuit Samarkand en praat ons bij over één van de meest exotische Challenge locaties. Verder hebben we uiteraard aandacht voor de WK’s, dat van Xterra en is shorttrack nu al dan niet een zegen voor de sport en op welk tijdstip dan? Maar vooral de Grand Final was fantastisch met alle dramatiek, vijf verschillende wereldkampioenen op 2 uur tijd en wat als die badmuts nu in het water was geglipt? En tot slot hebben we het over minder frisse praktijken, van onbestaande powermeters, maar wel mooie kleurplaatjes, en onbetrouwbaar fietsvervoer. Dat en veel meer in aflevering 180 van de 3athlon Praat Podcast. Zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player. En als je je al geabonneerd had, dan zie je je vanzelf de nieuwe aflevering opduiken in je favoriete podcast kanaal. Veel plezier: