Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pakt Lucy Charles de titel? Volg de finale fase van het WK Ironman in Hawaii live op 3athlon.be: videostream en liveblog
Een iconisch beeld van bovenaf van een volgepakte Alii Drive aan de finish van het WK Ironman in Hawaii (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Pakt Lucy Charles de titel? Volg de finale fase van het WK Ironman in Hawaii live op 3athlon.be: videostream en liveblog

Het WK Ironman in Hawaii is aan zijn finale onderdeel toe. Wie wordt de snelste op de marathon? Kan Lucy Charles-Barclay haar voorsprong vasthouden? Wat doet Taylor Knibb in haar eerste volledige triatlon? Als je het WK Ironman van dichtbij wil volgen, dan zit je hier goed. Wij brengen hieronder de live videostream van Ironman en de 3athlon liveticker. 3athlon.be en 3athlon.nl slaan dit jaar de handen in elkaar en volgen samen het WK Ironman op Kona in Hawaii. Hier vind je alle updates over de pro-vrouwen, de Nederlandse en de Belgische triatletes. Veel plezier!