Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Stage lopen in een sportieve omgeving? Scott Running biedt stageplaats aan
Dries Busselot legt alles over de Scott schoenen uit op de Sample Sale van Scott (foto; 3athlon.be)
Extra

Stage lopen in een sportieve omgeving? Scott Running biedt stageplaats aan

Heb jij er altijd van gedroomd om je studies te koppelen aan je favoriete sport of ken je iemand die graag in een sportieve omgeving aan de slag gaat? Dan biedt Scott Running je nu de ideale kans om stage te lopen binnen het Scott Running team. Als stagiair werk je samen met Dries Busselot aan het management van het Scott Running team, marketingprojecten en een gloednieuw retailconcept. Check hieronder de vacature van Scott Running:

Ben je sportief, heel erg enthousiast en kan je met de nodige creativiteit de merken SCOTT Running, SCOTT Wintersport, DOLOMITE & LIZARD verder op de kaart zetten in de Benelux? Krijg dan na een paar jaar zwoegen achter de schoolbanken de hier aanwezige toeschouwers dolenthousiast en loop als eerste door ons finishlint. Wij begeleiden je de komende maanden naar de coolste podiumceremonie ooit en zorgen dat het hoogste afstudeerschavot van jou wordt.

Het wedstrijdplan:

– Management SCOTT Running team: agenda, marketing, fotoshoots, social media…

– Beheren en optimaliseren van bestaande B2B en B2C marketingprojecten voor SCOTT Running

– Bedenken en uitvoeren marketingcampagne nieuw B2C retailconcept

– Zoals het een echte topsporter betaamt hoor je af en toe op zondag aan de bak

Zoals het een topteam past, kom je niet enkel op ons wedstrijdblad voor de vorm maar geven je deze kans als invaller met in het achterhoofd de mogelijkheid om  basisspeler te worden.

Onze nieuwe “service-course” bevindt zich vanaf 1.11.2023 op de Kortrijkstraat in Wevelgem op amper 200 meter van het station. Schrijf je in voor je gratis startnummer via dit emailadres.