Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgisch kampioenschap Beermile keert terug naar Leuven
Antonio Hernaert dronk er nog eentje extra bij zijn overwinning in het BK Beermile in 2018 (foto: 3athlon.be/Gert-Jan D'haene)
Multisports

Belgisch kampioenschap Beermile keert terug naar Leuven

Op vrijdag 10 november wordt het triatlonseizoen op ludieke wijze afgesloten met de ondertussen klassieke beermile aan de piste van het Sportkot in Leuven. Nadat de nieuwe ploeg vorig jaar ging voor een heus wereldkampioenschap, sloegen ze dit jaar opnieuw de handen in elkaar met het vroegere organisatieteam. En dus keert op 10 november het Belgisch kampioenschap Beermile in volle glorie terug naar Leuven.

4 keer ad fundum, 4 keer 400 meter lopen

Tout Bien van Average Rob en Arno The Kid is de biersponsor en Thrive zorgt voor de liefhebbers van non-alcoholisch bier. De opdracht blijft hetzelfde: zo snel mogelijlk 4 keer een blik bier van 33 cl achteroverslaan en 4 rondjes van 400 meter lopen op de piste. Voor wie zijn bier niet kan binnenhouden, komt er nog een extra strafrondje bij. Je kan je hier inschrijven.