Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Indrukwekkende tiendaagse van Kristian Blummenfelt en Gustav Iden – video
Kristian Blummenfelt won de PTO Singapore triatlon in 2023 (foto: PTO)
Nieuws

Indrukwekkende tiendaagse van Kristian Blummenfelt en Gustav Iden – video

Olympisch kampioen Kristian Blummenfelt geeft regelmatig een inkijk in zijn trainingen en zijn races. Deze keer laat hij ons meegenieten van een indrukwekkende tiendaagse. Het olympisch test event, een PTO-race én het WK Ironman 70.3: binnen een tijdsbestek van tien dagen deed Kristian Blummenfelt drie races in Parijs, Singapore en Lahti. Op papier een krankzinnig schema, maar uiteindelijk met één doel: volgend jaar zo goed mogelijk aan de start verschijnen van de Olympische Spelen in Parijs. Tijdens de trip werd Blummenfelt een gedeelte bijgestaan door landgenoot en vriend Gustav Iden en het levert een prachtige video op die een mooie inkijk biedt in hun levens: