Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over steeds snellere tijden en de progressie van triatlon, pijn lijden op 1 km en racen in de zon en in de regen – 3athlon Praat Podcast 186
3athlonpraat

Over steeds snellere tijden en de progressie van triatlon, pijn lijden op 1 km en racen in de zon en in de regen – 3athlon Praat Podcast 186

Hoe zit dat nu eigenlijk met het seizoenseinde? Want er blijven week na week interessante triatlonwedstrijden en leuke nieuwtjes komen, en anders halen Tim en Hans hun inspiratie ook al eens graag uit andere sporten. In aflevering 186 van de 3athlon Praat Podcast hebben ze het bijvoorbeeld over die fenomenale kilometer op de piste en hoe hard een atleet door de pijngrens heen kan beuken, maar ook over de snelle marathontijden in New York en hoe hard 2u10 is per kilometer en hoelang we dat zelf zouden volhouden? Op triatlonvlak was er uiteraard de supersnelle Ironman Florida: sub-4 op 180 km fietsen, waaaat? Jan Frodeno kreeg een volgens ons terechte beloning, ons favoriete World Triathlon circuit kwam nog eens aan bod met een straffe Nederlandse triatleet met een verhaal en een straffe Belg met een nog straffer verhaal. In eigen land, en net over de grens, was het vooral racen in de regen, want de Hel van Kasterlee komt eraan. Dat en veel meer in hopelijk ook jouw favoriete triatlonpodcast 3athlon Praat (dan ben je toch al geabonneerd ook, toch?), hieronder zoals altijd in de Spotify Player te beluisteren of via jouw favoriete Podcast kanaal.