Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over ‘Vet’ debuut in Melbourne, Amerikaanse ruzie in Chili, BK Beermile 10 jaar later én onze grote doelen van 2024 – 3athlon Praat Podcast 187
3athlonpraat

Over ‘Vet’ debuut in Melbourne, Amerikaanse ruzie in Chili, BK Beermile 10 jaar later én onze grote doelen van 2024 – 3athlon Praat Podcast 187

Zoals beloofd hebben Tim en Hans hun planning voor 2024 opgemaakt en aan suggesties geen gebrek, het ene idee al extremer dan het andere. Luisteraars van de 3athlon Praat Podcast willen Hans blijkbaar graag een volledige triatlon zien doen, of de Jogclub UItra lopen. Voor Tim waren de voorbeelden nog extremer. De Norseman gaat het bijvoorbeeld niet worden, maar welke wedstrijden dan wel? Find out in deze 187ste 3athlon Praat. Hans en Tim zullen voor hun wedstrijden wel goed het parcours doornemen, want in Vina Del Mar zagen we tot welke resultaten een parcoursvergissing kunnen leiden, als in big trouble in Team USA. Verder hebben we het uiteraard over het vette debuut van Hayden Wilde en Hanne De Vet in de 70.3 Melbourne. En toch geweldig hoeveel jonge talenten de stap naar de langere afstand zetten. Over talenten en de Nederlandse triatlon bond hebben we het ook. En er was natuurlijk ook nog het BK Beermile. Weet jij al wie kampioen werd bij de Masters A in 2012? Check het in de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren via de Spotify Player of via uw favoriete podcastspeler. En abonneren is cool! Enjoy!