Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Win dankzij Scott Running 1 van de 3 duo-tickets voor het BK veldlopen in Hulshout
In 2021 gingen Jelle Geens en Arnaud Dely mee in de kopgroep op het BK veldlopen (foto; 3athlon.be)
Extra

Win dankzij Scott Running 1 van de 3 duo-tickets voor het BK veldlopen in Hulshout

Op zondag 19 november vindt het Belgisch kampioenschap veldlopen plaats in Hulshout, een organisatie van AC Hulshout, de club van het Domo-Scott triatlonteam. Onder de deelnemers bevinden zich overigens een aantal interessante tri- en duatleten, zoals Arnaud Dely, Vincent Bierinckx en Seppe Odeyn, maar ook Lotte Claes, Maurine Ricour en Friedel Cuypers bij de dames. Voor wie het graag van dichtbij wil volgen, hebben we goed nieuws. Dankzij onze partner Scott Running kan je 1 van de 3 duo-tickets winnen voor het BK veldlopen.

Het enige wat je moet doen is onderstaande vragen beantwoorden. Uit de juiste antwoorden selecteert onze onafhankelijke jury drie winnaars die vrijdag 17 november bekendgemaakt worden. Alle informatie over het BK veldlopen vind op de website van AC Hulshout. En voor de antwoorden op de vragen kunnen we je de website van Scott Running en uiteraard uw favoriete triatlonwebsite 3athlon.be aanbevelen 😉

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  1. Wat is het gewicht van de Scott Supertrac 3 Gore-Tex schoen?

  2. Welke toptriatleet won in 2015 de veldloop van Hulshout?

  3. In welke 3 kleuren vind je de Scott Supertrac 3 Gore-Tex Women's schoen?

  Ik sta 3athlon.be toe om mij extra informatie per email toe te sturen?

  JaNee

  Ik sta Scott Running toe om mij extra informatie per email toe te sturen?

  JaNee