Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mathieu van der Poel wil ooit een Ironman triatlon doen, samen met Average Rob
Mathieu Van Der Poel belooft aan Average Rob een Ironman te doen (foto: screenshot Youtube Average Rob)
Nieuws

Mathieu van der Poel wil ooit een Ironman triatlon doen, samen met Average Rob

Krijgen we Mathieu van der Poel in de toekomst in een Ironman triatlon te zien? Als hij zijn belofte aan Average Rob houdt, dan zit die kans er daadwerkelijk in. De wereldkampioen wielrennen en veldrijden leerde Average Rob en Arno The Kid mountainbiken in een alweer geweldige video van de twee Youtube-fenomenen. 42.000 likes waren er nodig om Mathieu van der Poel mee te laten doen aan een Ironman en inmiddels staat de teller al ruim boven 60.000 likes. Mathieu van der Poel kan dus eigenlijk niet meer terug.

“Een volledige Ironman? Ja, hoor!”

Op hun Youtube kanaal gaan Average Rob en zijn broer Arno The Kid, vorige week nog deelnemer aan het BK Beermile, de uitdaging aan om nieuwe sporten te leren kennen. Daarvoor nodigen ze telkens een topper uit. Zo leerden ze triatlon van Marten Van Riel en ook Remco Evenepoel passeerde al de revue. Deze keer mag Mathieu van der Poel hen de kneepjes van het vak leren in het mountainbiken, met hilarische beelden tot gevolg.

Aan het einde van de video daagt Average Rob, die dit jaar zelf al de Ironman Klagenfurt en de 70.3 Ironman Cascais tot een goed einde bracht, Mathieu uit om bij 42.000 likes een Ironman mee te doen. Mathieu van der Poel aanvaardt de weddenschap en voegt er aan toe dat hij ineens een volledige Ironman wil doen. Als wielrenner, veldrijder en mountainbiker doet van der Poel ook af en toe een looptraining. Hij heeft een PR op de 5 km van 18’42.