Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef de spanning, de sfeer, de toptijden en de strafrondjes van het BK Beermile in de after race movie
Karlien Claus wint het BK Beermile in Leuven (foto: Just Jean)
Fun

Herbeleef de spanning, de sfeer, de toptijden en de strafrondjes van het BK Beermile in de after race movie

Het BK Beermile in Leuven ligt ondertussen alweer een week achter ons. Met Neel Corstjens en Karlien Claus kregen we twee mooie kampioenen die zich meer dan verdiend een jaar lang King en Queen of the Beermile mogen noemen. Ondanks het slechte weer werd het opnieuw een topevenement, een perfecte afsluiter van een druk en lang triatlonseizoen. Met 120 deelnemers en veel toeschouwers was het BK Beermile een absoluut succes. Herbeleef de spanning, de sfeer, de toptijden, de strafrondjes en het drinken en het al dan niet succesvol binnenhouden van het bier in de geweldige after race movie van Bobby Jogclub Paesen.