Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wie wist het antwoord op onze 3 vragen en mag zondag naar het BK veldlopen in Hulshout?
Pieter Heemeryck na zijn zege in de veldloop van Hulshout in 2015 (foto: Eddie Dewit)
Extra

Wie wist het antwoord op onze 3 vragen en mag zondag naar het BK veldlopen in Hulshout?

Zondag 19 november wordt in Hulshout het Belgisch kampioenschap veldlopen gehouden en het belooft een heroïsche editie te worden. Ondertussen heeft de organisatie bevestigd dat ondanks het regenweer van de laatste dagen het parcours nog altijd beloopbaar is, al ligt dat parcours er wel bijzonder zwaar bij. Dankzij Scott Running en 3athlon.be kan jij er misschien bij zijn, maar daarvoor moest je wel de juiste antwoorden geven op drie vragen. We kregen heel wat reacties op onze wedstrijd waarmee drie duo-tickets voor het BK te winnen waren. Dit zijn de gelukkigen en hieronder vind je de juiste antwoorden terug.

Het is natuurlijk allang duidelijk dat het antwoord op de vraag wie in 2015 de overwinning pakte in de veldloop van AC Hulshout, niemand minder was dan toptriatleet Pieter Heemeryck. Dat antwoord had dan ook iedereen juist, en ja, “De Pierre” hebben we ook goedgekeurd als juist antwoord 😉 Het gewicht van de Scott Supertrac 3 Gore-Tex schoen is 330 gram. En de Scott Supertrac 3 Gore-Tex Women’s schoen is te verkrijgen in frost green & coral pink, metal blue & rose beige en black & moon blue. Uit de juiste antwoorden selecteerde onze onafhankelijke jury deze drie winnaars: Gitte Staes uit Antwerpen, Anton Ardui uit Lier en Celine Wessa uit Berlaar. Zij krijgen allen een duo-ticket toegestuurd. Gefeliciteerd en veel plezier zondag!

Wist je overigens dat Dries Busselot van Scott Running zelf ooit ook won in Hulshout?