Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ook Black Friday bij Canyon, tot 28 procent korting op fietsen
De Canyon Aeroad CF nu met interessante Black Friday korting (foto: Canyon)
Extra

Ook Black Friday bij Canyon, tot 28 procent korting op fietsen

Ook triatleten kunnen deze week profiteren van Black Friday aanbiedingen, zelfs voor een gloednieuwe fiets. Het Duitse fietsenmerk Canyon, de laatste jaren al enorm populair onder triatleten, zorgt voor interessante kortingen. Je kan deze week tot en met 28 november profiteren van fietskortingen die oplopen tot maar liefst 28 procent! Ook op de absolute topfietsen van Canyon, zoals de Ultimate en de Aeroad CFR kan je interessante deals doen

Daarbij gaat het onder andere om racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en e-bikes. Alle kortingen vind je op deze pagina. De kortingen zijn uniek, want bij aanschaf van een nieuwe Canyon bespaar je nu al snel honderden euro’s.

Meest in het oog springt misschien wel de Canyon Aerod CF SLX8 Di2: de volledig uitgeruste high-end fiets gaat voor 5499 euro over de toonbank en daarmee bespaar je maar liefst 800 euro in vergelijking tot de adviesprijs van 6299 euro.

Wil je eerst wat inspiratie opdoen? Ga gerust een langs bij de onlangs in Eindhoven geopende Canyon Factory Service (of lees er hier meer over). Belgen kunnen datzelfde doen, maar dan in Rotselaar.