Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Scott loopmateriaal, kleding en fiets-accessoires met grote kortingen bij Scott Sample Sales in Kortenberg én nieuwe locatie
Scott Belux in Kortenberg wordt weer omgetoverd tot 1 grote winkelruimte voor de Scott Sample Sales (foto: Scott RR)
Extra

Scott loopmateriaal, kleding en fiets-accessoires met grote kortingen bij Scott Sample Sales in Kortenberg én nieuwe locatie

Scott Benelux en Scott Running houden binnenkort weer een traditionele Sample Sale, waarbij je interessante deals kan maken en flink wat korting, tot zelfs 80%, krijgt op veel Scott-producten. Dit keer is de Sample Sale niet alleen in het Scott hoofdkwartier in Kortenberg, je kan ook terecht in een nieuwe Scott Running vestiging in Wevelgem. Dries Busselot en zijn team ontvangen je met veel plezier op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 november in Wevelgem en op woensdag 6 en donderdag 7 december in Kortenberg.

Bij de Sample Sale krijg je mooie kortingen tot wel 80% op een uitgebreid gamma aan schoenen, kledij en accessoires van Scott Bike, Scott Running, Scott Wintersports, Dolomite en Lizard. Zowat het enige wat niet inbegrepen is in de Scott Sports Sample Sale zijn de fietsen van Scott. Dries en zijn team staan je bovendien altijd bij met raad en daad om je te helpen. Als je langsgaat, doe ze de groeten van ons 🙂

https://www.instagram.com/p/Cz4l8SPti2n/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==