Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over Marten in de glazen bol, dubbele marathon in 6 uur, pijlstaartroggen en telt Sebi’s afscheid wel zonder zwemmen? – 3athlon Praat Podcast 189
3athlonpraat

Over Marten in de glazen bol, dubbele marathon in 6 uur, pijlstaartroggen en telt Sebi’s afscheid wel zonder zwemmen? – 3athlon Praat Podcast 189

Tim en Hans namen weer eens gewoon op maandag een nieuwe 3athlon Praat Podcast aflevering op en moesten deze keer dus niet in de glazen bol kijken, al werkte de voorspelling van Hans best wel goed de vorige keer, want Marten Van Riel domineerde echt de 70.3 Ironman Fortaleza. Het annuleren van het zwemmen bij Ironman Cozumel was dan weer helemaal niet te voorspellen en al helemaal niet aan Stingray Beach. Was dat nu de echte reden? En telt Sebastian Kienle’s afscheid nu eigenlijk? En is een Ironman zonder zwemmen wel de moeite waard? En hoe opvallend is het dat de echte uberbikers het dan toch niet halen? In Challenge Canberra deed Els Visser het weer uitstekend en dus hebben we het ook over de Nederlandse weelde. Maar het kan natuurlijk altijd extremer. Wat dacht je van een dubbele marathon in 6 u en een nieuw parcoursrecord op het WK Ultraman? Dat en veel meer in aflevering 189 van de 3athlon Praat Podcast, hieronder zoals altijd te beluisteren in de Spotify Player of in je favoriete podcast player. Maar als je geabonneerd bent, had je dat natuurlijk allang gezien 😉 Enjoy!