Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over lange seizoenen, snelle races, een bizar dieet, opvallende loopprestaties en meer begrip voor organisaties – 3athlon Praat Podcast 190
3athlonpraat

Over lange seizoenen, snelle races, een bizar dieet, opvallende loopprestaties en meer begrip voor organisaties – 3athlon Praat Podcast 190

Het triatlonseizoen blijft maar duren en daar zitten Tim en Hans eigenlijk helemaal niks mee in want zo blijft er elke week meer dan voldoende over om te bespreken in de 3athlon Praat Podcast. We hebben het deze keer uitgebreid over zo’n lang seizoen en wat dat met een triatleet doet. En hoe zorg je ervoor dat je geen roofbouw pleegt op je lichaam? Alvast niet door meerdere dagen te vasten. Verder hebben we het over opvallende loopprestaties van onder andere Tiesj Benoot, Mieke Dockx en Maya Kingma maar ook over een bizarre klacht tegen een Duitse triatlonorganisatie. En we vragen sowieso om meer begrip te tonen voor organisatoren nadat er veel reacties kwamen op de aankondiging van het BK jeugdtriatlon. En Hans is ervan overtuigd dat Marten Van Riel de 70.3 Ironman Bahrain gaat winnen. Dat en veel meer in aflevering 190 van de 3athlon Praat Podcast. Je kan deze zoals altijd hieronder in de Spotify Player beluisteren of via jouw favoriete podcast-kanaal, maar vergeet dan zeker niet jezelf te abonneren. Enjoy!: