Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over de Hel van Kasterlee, lange duur op Zwift, Strava Awards, zotte uitdagingen en minder politieke correctheid – 3athlon Praat Podcast 192
3athlonpraat

Over de Hel van Kasterlee, lange duur op Zwift, Strava Awards, zotte uitdagingen en minder politieke correctheid – 3athlon Praat Podcast 192

Deze 192ste aflevering van de 3athlon Praat Podcast moeten we beginnen met een disclaimer, want naast een deel van de stem van Hans, sneuvelde ook zijn opname-apparatuur in de Hel van Kasterlee (wat meteen de reden is dat bij de livevideo de laatste twee uur het geluid plots wegviel) en dus klinkt het wat minder warm aan Belgische zijde en dat past perfect bij de tip aan Hans om wat minder politiek correct te zijn, wat hij meteen doet als het over Lance Armstrong en diens kleine dosissen doping gaat. Veel liever hebben we het over de Hel van Kasterlee en de figuren die de Hel de Hel maken en hoe lastig deze uitdaging is, zelfs als het parcours er beter bij ligt dan verwacht. Hoe goed moet je zijn om top-15 te zijn in de Hel? Wie zijn de winnaars van onze Egmond combi-tickets? Is Average Rob nu echt de populairste triatleet? Doet Maarten van der Weijden het echt alleen voor het goede doel? Hoe vet is een triatlon doen op een race circuit en wat met de geluidsnormen op het circuit van Zolder? En wat doen we met onze lange duurtrainingen? Gewoon Zwiften, of podcast, filmpje of serie erbij? Dat en veel meer in aflevering 192 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder in de Spotify Player te beluisteren of via jouw favoriete podcast kanaal. Enjoy!