Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over wereldtop in Ironman, olympisch doorbraakjaar, persoonlijke doelen en darts in het beste van 2023 – 3athlon Praat 193 Podcast
3athlonpraat

Over wereldtop in Ironman, olympisch doorbraakjaar, persoonlijke doelen en darts in het beste van 2023 – 3athlon Praat 193 Podcast

In de allerlaatste 3athlon Praat Podcast van het jaar blikken Tim en Hans graag terug op een grand cru triatlonjaar. Tim wordt geplaagd door keuzestress want in een jaar vol Nederlandse hoogtepunten was het niet eenvoudig om een top-3 te kiezen. Geniet van deze ‘Best of 2023’ aflevering met Nederlandse en Belgische hoogtepunten, met een legendarische editie van de Challenge Almere-Amsterdam, Ironman en Challenge-toppers, een absoluut doorbraakjaar op de olympische afstand en uiteraard een hoogstpersoonlijkt triatlondebuut. En naast de kerst- en nieuwjaarswensen aan onze luisteraars, kijkt Hans voor een laatste keer dit jaar in zijn succesvolle glazen bol om te zien wie wereldkampioen darts wordt. Dat en veel meer in de seizoensfinale van de 3athlon Praat Podcast. Zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via je favoriete podcastkanaal. En mocht je nog geen goede voornemens gemaakt hebben in 2024: je abonneren op onze podcast is alvast een goed plan! 😉