Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over The Colonel en de GOAT, Tauranga Half, vrieskou en sneeuw, dan toch PTO Tour en gedoe in Malibu – 3athlon Praat Podcast 196
3athlonpraat

Over The Colonel en de GOAT, Tauranga Half, vrieskou en sneeuw, dan toch PTO Tour en gedoe in Malibu – 3athlon Praat Podcast 196

We zijn nog altijd maar januari maar toch hebben Tim en Hans alweer veel te bespreken in de 196ste aflevering van de 3athlon Praat Podcast, met zelfs een echte triatlonwedstrijd, al was dat wel in Nieuw-Zeeland en dus hebben we het over de straffe prestatie van Els Visser én Chelsea Sodaro in de Tauranga Half en we vragen ons af of Els Visser ooit rust neemt. Dichter bij huis was er de Houffatrail en de Scott Xtrails competitie, met veel triatleten, de ene al warmer gekleed dan de andere in de vrieskou en de sneeuw in de Ardennen. Hans kon zich gelukkig opwarmen aan het nieuws dat Lionel Sanders nog 1 keer wil schitteren in Kona, met GOAT Jan Frodeno als grote inspirator. De PTO kondigde een aankondiging aan en we blijven nog even sceptisch, maar onze remote reporting zal volgende aflevering extra duidelijkheid geven. En in Malibu zijn er vreemde politieke spelletjes bezig over de van de celebrities bekende Malibu Triathlon, met Super League Triathlon, Zuma en nu ook ineens de PTO als opvallende spelers. Dat en veel meer in aflevering 196 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder in de Spotify Player te beluisteren of via jouw favoriete podcast kanaal. Enjoy!