Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgische triatleet pakt uit met snelle halve marathon in 1u04 in Spanje
Jonathan Wayaffe finisht in 1u04 in de halve marathon van Murcia (foto: Total Energies Marathon Murcia RR)
Multisports

Belgische triatleet pakt uit met snelle halve marathon in 1u04 in Spanje

De Belgische triatleet Jonathan Wayaffe heeft in de voorbereiding van het 2024 triatlonseizoen een halve marathon in het Spaanse Murcia gelopen, en hij pakte meteen uit met een wel erg snelle tijd van 1u04’42! “Lopen is altijd mijn grootste liefde van de 3 sporten geweest, maar deze tijd had ik echt niet verwacht,” liet JoJo na afloop weten. De vice-Europese kampioen halve triatlon van Menen vorig jaar werd met zijn 1u04’42 knap vierde, op slechts 12 seconden van de Estse winnaar Tiidrek Nurme die met 1u04’30 een nieuwe wedstrijdrecord vestigde.

Uitslag Total Energies halve marathon Murcia 2024