Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over wereldtop zonder volk en licht in Miami, geen weer in Abu Dhabi en Nick’s new bike day – 3athlon Praat 203 Podcast
3athlonpraat

Over wereldtop zonder volk en licht in Miami, geen weer in Abu Dhabi en Nick’s new bike day – 3athlon Praat 203 Podcast

Gelukkig geen noodweer in Nederland en België deze week zodat we deze 203de aflevering van de 3athlon Praat Podcast niet last minute moesten cancellen, wat wel gebeurde met alle races in de World Triathlon Championship Series. Hans en Tim bespreken de pro’s en de contra’s van deze last minute beslissing en hoe moet het nu verder met de olympische kwalificatie? Maar de meeste aandacht in deze 3athlon Praat gaat naar het racecircuit van Miami waar we ongeziene omstandigheden kregen en dat was bij de T100 triatlon van de vrouwen zelfs letterlijk te nemen. We hebben het over alle topprestaties, de pech van Pieter Heemeryck, de terugval van Brownlee maar vooral ook over de uitstraling en de spankracht van een triatlon met bijzonder weinig toeschouwers en wat vindt de neutrale kijker daar nu echt van? Verder trok Hans naar het Canyon Experience Center in Rotselaar, niet voor een eigen nieuwe fiets, wel voor de new bike day van Nick Thijs. En we staan ook even stil bij de vreemde beslissing om pacer Simon Debognies niet als kampioen halve marathon uit te roepen. Die andere Simon werd wel knap kampioen als jonge master. Dat en veel meer in aflevering 203 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via jouw favoriete podcast channel. Liken mag, abonneren is helemaal top! Enjoy!