Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volgend weekend eerste wetsuit testdag van Triathlon24 in Antwerpen
Persoonlijk advies bij de Triathlon24 wetsuit tesdagen (foto: Triathlon24)
Extra

Volgend weekend eerste wetsuit testdag van Triathlon24 in Antwerpen

Vanaf volgend weekend gaan de 20ste wetsuit testdagen van Triathlon24 ook in Vlaanderen van start met een testdag in het Wezenberg zwembad in Antwerpen. Met maar liefst zeventien locaties doorheen Vlaanderen en Nederland biedt Triathlon24 je dit jaar uitgebreid de kans om wetsuits van onder andere BTTLNS, Orca, Sailfish, Zone3, 2XU en Aquaman te testen. Na Antwerpen kan je in maart ook in het stedelijk zwembad in Kessel-Lo gaan testen. Later op het seizoen volgen ook nog testdagen in open water in De Mosten in Meer, het Bastion in Kinrooi en de Blaarmeersen in Gent.

Persoonlijk advies op maat

Deelname aan de wetsuit testdagen van triathlon24 is gratis en volledig vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om een wetsuit aan te schaffen. Alle wetsuits zijn op locatie te testen – soms in een zwembad en soms in het buitenwater, afhankelijk van de locatie – en daarnaast kijken de mensen van triathlon24 dus meteen met deelnemers mee. Zij adviseren over de persoonlijke plus- en minpunten van een pak én natuurlijk over de maat, zodat iedereen aan het einde een perfect beeld heeft van welk wetsuit eigenlijk het beste past. “Die persoonlijke zoektocht is belangrijk en daarom ook zo leuk. We willen altijd dat een klant naar huis gaat met de ideale wetsuit dat voor hem of haar geschikt is. Voor minder doen we het niet.”

Locaties in Vlaanderen en Nederland en België, binnen én buiten

Belgen kunnen in eigen land terecht in Antwerpen (17 maart), Leuven (24 maart), Meer (21 april), Kinrooi (5 mei) en Gent (11 mei). Op de laatste drie locaties wordt in open water gezwommen en in Antwerpen en Leuven wordt in een binnenbad gezwommen.

Voor Nederlanders waren er al testdagen in Maastricht en Aalsmeer. Vanaf nu volgen Dordrecht (23 maart), Nijmegen (30 maart), Wierden (6 april), Utrecht (7 april), Heerenveen (14 april), Amstelveen (28 april), Vught (4 mei), Den Haag (12 mei), nogmaals Utrecht (26 mei) en nogmaals Maastricht (2 juni). In Nijmegen, Amstelveen, Vught en de tweede keren Utrecht en Maastricht wordt in open water gezwommen, terwijl de overige testdagen zich in een binnenbad afspelen.

Meer informatie via deze link. Hieronder een overzicht van alle wetsuit testdagen: