Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over nog meer T100 wildcards en kijkcijfers, Ultrawoman Vesterby, nieuw 3VL bestuur en wereldrecord op 70 – 3athlon Praat 204 Podcast
3athlonpraat

Over nog meer T100 wildcards en kijkcijfers, Ultrawoman Vesterby, nieuw 3VL bestuur en wereldrecord op 70 – 3athlon Praat 204 Podcast

Tim en Hans proberen er eens een wat kortere aflevering van te maken na een nog relatief rustig weekend, maar er was toch weer genoeg stof tot discussie, zeker met opnieuw een groot aantal wildcards bij de vrouwen voor de T100 Singapore en Hans blijft kritisch op de media productie van de T100 triatlons, geen wonder dat de kijkcijfers zo laag zijn, dat moet toch beter kunnen? Tim was onder de indruk van de Nederlandse atlete die op haar 70ste een nieuw wereldrecord op de halve marathon liep. Hans werd dan weer omver geblazen door Michelle Vesterby, van pro-triatlete naar Ultraman winnares dit weekend. Natuurlijk hebben we het ook over het afscheid van Michaël Schouwaerts als voorzitter van Triatlon Vlaanderen, de sprinttriatlon van Poperinge, triatlon met schaatsen en veel meer. Check het in aflevering 204 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via je eigen favoriete podcast kanaal. Enjoy!