Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Waar is mijn zadel? En mijn kader? Duitse triatleet ziet fiets letterlijk uit elkaar vallen na wissel in Quarteira
De Duitse triatleet Henry Graf met zijn kapotte kader bij de wissel in de European Cup triatlon van Quarteira (foto: 3athlon.be)
Foto van de Week

Waar is mijn zadel? En mijn kader? Duitse triatleet ziet fiets letterlijk uit elkaar vallen na wissel in Quarteira

De Duitse triatleet Henry Graf kon zijn ogen niet geloven toen hij in de Europe Triathlon Cup in Quarteira na de eerste wissel op zijn fiets wou springen. Niet alleen ontbraken zijn zadel en zijn zadelpost, maar in tweede instantie blijkt ook het kader van zijn Canyon fiets in twee gebroken te zijn. Het is ongetwijfeld de nachtmerrie van elke triatleet, zeker om dit vast te stellen in de wissel van het zwemmen naar het fietsen. Het levert ons een geweldige Foto Van De Week op en een uniek videofragment wat je hieronder kan terugkijken en wat wijzelf nog nooit hebben meegemaakt in een triatlon.