Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sealskinz houdt de handen droog en warm! Lees verder en win je eigen paar Marsham handschoenen.
Gear

Sealskinz houdt de handen droog en warm! Lees verder en win je eigen paar Marsham handschoenen.

Gisteren zaten velen onder ons vast en zeker opnieuw te genieten van het schouwspel dat zich in de Vlaamse Ardennen afspeelde. Maar net zoals bij de recreanten een dag eerder bleven ook de elite renners in de late namiddag niet meer gespaard van het echte flandrienweer. Goeie kledij is dan zeker geen overbodige luxe en ook goede handschoenen zijn een must. Ook al komt de zomer er weldra aan, toch nog even een overzicht van wat Sealskinz voor ons in het gamma heeft!

Fusion Control

Een eerste paar handschoenen die we onder de loep nemen zijn de Fring waterdichte handschoenen. Dit paar zijn robuuste, nauwsluitende, waterdichte handschoenen van topkwaliteit. De revolutionaire Fusion Control-technologie verbindt op unieke wijze de vier lagen aan elkaar om beweging te elimineren en een nauwsluitende, comfortabele pasvorm te bieden met ongelooflijk veel beweeglijkheid en controle.

Door de dikte van deze handschoen moeten we wel stellen dat dit toch wel over een echte winterhandschoen gaat. Wij kozen ervoor om dit paar mee te geven met Gert-Jan die in februari een trip naar Noorwegen maakte, daar zouden de handschoenen uitvoerig kunnen getest worden. Met het nodige enthousiasme kwam hij dan ook terug om deze review te schrijven. Een trip zonder koude handen en met de Fring handschoenen voelde hij geen enkele beperking in de handelingen van zowel camera- als skimateriaal wat toch wel opmerkelijk is ondanks de dikte van dit paar. Ook op de fiets zitten deze handschoenen als gegoten wat toch wel de belangrijkste conclusie is van de Fring handschoen. Daarnaast zijn zowel de duim- als wijsvinger touchscreen friendly waardoor het scherm van je fiets-gps bedienen geen enkel probleem is.

Waterdichte muts

Met de Sealskinz Cley is er ook een warme EN waterdichte muts in het gamma. Iets wat niet onbelangrijk is wanneer de regen onophoudelijk uit de hemel komt gevallen. Het is iets wat snel onderschat wordt om je hoofd niet enkel warm maar ook droog te houden.

Kleine kanttekening: dit is geen dunne muts die je zomaar onder je helm draagt en bevat daarnaast ook heel wat naden. Het lijkt ons eerder de perfecte muts bij de koude winterse looptrainingen. Voor de fietsritten lijkt de wacton muts ons een veel beter alternatief.

Win een paar Marsham handschoenen

Met de Marsham handschoenen kregen we nog een paar Sealskinz handschoenen opgestuurd. Een paar robuuste en waterdichte fietshandschoenen met een reflecterende coating die voor extra veiligheid moet zorgen.

Als je dit paar graag zelf wil uittesten, dan moet je zeker de komende 24 uur onze instagram pagina op de voet volgen en wie weet zit er weldra een paar van deze Marsham handschoenen bij jou in de bus.

Bezoek zeker eens de website van Passion for Cycling om het volledig Sealskinz gamma te bekijken.

.