Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Michaël Schouwaerts over goed bestuur, federaties, triatlon en sponsoring en over Matthieu en Lievin – 3athlon Praat 206 Podcast
3athlonpraat

Michaël Schouwaerts over goed bestuur, federaties, triatlon en sponsoring en over Matthieu en Lievin – 3athlon Praat 206 Podcast

Tim en Hans hebben alweer een speciale gast in de 206de 3athlon Praat Podcast, want Michaël Schouwaerts, tot twee weken geleden voorzitter van Triatlon Vlaanderen, komt langs. Met Michaël hebben we het over sportfederaties, waarom hij na vijf jaar het stokje doorgeeft, hoe je nooit goed kan doen, de complexe situatie met 3 bonden in België, Wallonië en Vlaanderen, de toekomst van de sport… Als CEO van Sportoase heeft Michaël het ook over het sponsoren van triatleten en wat een triatleet terug kan doen voor een sponsor. Tim en Hans hebben het ook nog uitgebreid over de recordpoging van Matthieu Bonne. Topsport of gekkenwerk? En goed dat er een NK duatlon was, maar had dat niet meer deelnemers verdiend? Blijft Tim bij zijn standpunt over het volle programma van de World Cup in Lievin en hoort dit spektakel binnen de wereldbeker triatlon? En hoe hard werd er gereden in de tijdrit van Almere? Dat en veel meer in de 206de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via jouw favoriete podcast-kanaal. Enjoy!