Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over Singapore met Youri, Pieter en Els, de hitte, de bidons en Funk, persoonlijke posters en veel meer – 3athlon Praat 208 Podcast
3athlonpraat

Over Singapore met Youri, Pieter en Els, de hitte, de bidons en Funk, persoonlijke posters en veel meer – 3athlon Praat 208 Podcast

De 208ste 3athlon Praat is een echte Holland-België met Tim en Hans die duidelijk trots zijn op de Benelux prestaties in de T100 Singapore triatlon. Tim durft de overwinning van Youri Keulen historisch te noemen, Hans had Pieter dan weer wel op het podium verwacht. En we zijn het voor 1 keer helemaal eens over de livestream, het zag er goed uit, maar waarom lezen we niets in de mainstream media over de Belgische en Nederlandse podiumplaatsen. Dan misschien toch maar voor een persoonlijke herinnering aan een wedstrijd gaan. Zou Youri Keulen al zijn Performance Poster besteld hebben. We hebben het over de wedstrijdsouvenirs met 1 van de twee oprichters van Performance Poster. En uiteraard hebben we het over de Amstel Gold Race, ons eigen trainingsparcours van vorig jaar, en de eindspurt bij de vrouwen, maar ook over de European Triathlon Cup in Melilla en het jammere overlijden van één van de triatlonbroers Verschaeren. Dat en veel meer in de 208ste 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder in de Spotify Player te beluisteren of via het podcastkanaal van uw keuze. Enjoy!