Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pamphiel Pareyn kondigt partnership met Peaks aan en start seizoen in Ironman Texas
Pamphiel Pareyn in zijn nieuwe Peaks wetsuit en speedskin (foto: Blue Globe Sports)
Extra

Pamphiel Pareyn kondigt partnership met Peaks aan en start seizoen in Ironman Texas

De West-Vlaamse long distance pro-triatleet Pamphiel Pareyn begint over twee weken, op 27 april, aan zijn 2024 triatlonseizoen met de sterkbezette Ironman Texas, tevens het North American Championship én de tweede manche van de Ironman Pro Series. Pamphiel zal in Texas in een nieuwe wetsuit de start komen, want deze week maakte hij zijn partnership bekend met het Belgische triatlonmerk Peaks van Blue Globe Sports, ook partner van 3athlon.be. Na Jolien Vermeylen en Marten Van Riel is Pamphiel Pareyn de derde Belgische pro-triatleet die ondersteund wordt door Peaks.

Pamphiel Pareyn testte de Peaks Azul naast een aantal andere wetsuits uit in het testzwembad van Blue Globe Sports en was meteen onder de indruk van de Azul. En dus wordt Pamphiel de nieuwe ambassadeur van Peaks op de lange afstand, nadat eerder ook Marten Van Riel en Jolien Vermeylen al met de Belgische wetsuit zwommen. Peaks is overigens veel meer dan wetsuits alleen en omhelst een hele lijn aan zwem- en triatlonmateriaal, samen met TriTitan voor de mannen en Jolie voor de vrouwen.

Pamphiel Pareyn start zijn seizoen in de Ironman Texas, samen met onder andere Stenn Goetstouwers. De tweede triatlon van de Ironman Pro Series, de eerste volledige triatlon van dat nieuwe circuit, trekt veel volk aan. Bij de vrouwen komen er 35 pro-triatletes aan de start. Bij de mannen zijn er maar liefst 60 triatleten ingeschreven. Patrick Lange is de grote topfavoriet bij de mannen, maar met ook onder andere Joe Skipper, Menno Koolhaas, Braden Currie, Chris Leiferman, Matt Hanson en Clement Mignon aan de start, wordt het een pittige strijd in The Woodlands.