Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over stages en hoogte(meters) in de Ardennen en alles over Zuid-Afrika, Valencia en Gran Canaria – 3athlon Praat 209 Podcast
3athlonpraat

Over stages en hoogte(meters) in de Ardennen en alles over Zuid-Afrika, Valencia en Gran Canaria – 3athlon Praat 209 Podcast

Tim en Hans vertoeven in deze 209de aflevering van de 3athlon Praat Podcast in hogere sferen, bijna letterlijk zelfs, want ze hebben Dirk Baelus en zijn trainer Bert Flier op bezoek, twee vroegere toptriatleten die nu samen een trainingsstage organiseren in Taeru, de hoogte-herberg van Dirk in Erezee, in de Belgische Ardennen. We praten met Dirk en Bert over hoe ze elkaar hebben leren kennen, de marathon van Rotterdam, de triatlonplannen van Dirk, de trainingsstage in mei en de Tour de Taeru in juli en uiteraard over trainen op hoogte met onder andere Tiesj Benoot. Verder was het ook een erg druk weekend met topprestaties en ontgoochelingen in de Ironman Zuid-Afrika, de 70.3 Ironman Valencia, de 70.3 Ironman Lapu-Lapu en de Challenge Gran Canaria. En hoe straf was het fietsen van Rasmus Svenningsson in Zuid-Afrika, waardoor hij drie minuten wegreed van Cameron Wurf. Dat en veel meer in de 209de 3athlon Praat Podcast, zoals naar goede gewoonte hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via jouw favoriete podcast-kanaal. Enjoy!