Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over penalties en protesten, successen in Texas en Taiwan, 180 km op 55-11, nieuw uurrecord en JoJo’s lancering – 3athlon Praat 210 Podcast
3athlonpraat

Over penalties en protesten, successen in Texas en Taiwan, 180 km op 55-11, nieuw uurrecord en JoJo’s lancering – 3athlon Praat 210 Podcast

Hans en Tim hebben genoten van de Ironman Texas, maar er was dan ook heel veel te bespreken, zoals de podiumplaats van Els Visser, de prachtprestatie van Stenn Goetstouwers, de verrassende Mexicaanse winnaar, hoe het dan meteen weer over doping moet gaan, maar vooral ook over de penalty van Menno Koolhaas en had hij die niet beter meteen uitgezeten, het nut van RaceRanger en het indienen van een protest. Wie al zeker niet stayerde, was Jonas De Wachter die 180 km fietste op een 55-11 versnelling. Jonathan Wayaffe lanceerde zichzelf in Valencia en Jeroen Scheerder pakte een indrukwekkend uurrecord bij de Masters op de Velodroom in Heusden-Zolder. Dat en veel meer in aflevering 210 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd in de Spotify Player hieronder te beluisteren of via jouw favoriete Podcast channel! Enjoy!