Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over pijnlijke blaren, duivelse drafting, wat met duatlon, triatlon zonder lopen en triatlon per ploeg – 3athlon Praat 211 Podcast
3athlonpraat

Over pijnlijke blaren, duivelse drafting, wat met duatlon, triatlon zonder lopen en triatlon per ploeg – 3athlon Praat 211 Podcast

De 211de 3athlon Praat Podcast is een fysieke uitdaging voor onze gastheren, want Hans sukkelt nog altijd met de rug en Tim heeft na vier dagen eindelijk weer schoenen aan na een wandeltocht van 110 km. Uiteraard vertelt hij uitgebreid over zijn tocht van Zeewolde naar Almere en terug, de omstandigheden, de mentale pijn van 19 uur lang stappen en de fysieke pijn als de blaren onder je voet letterlijk openspatten. Hans overleefde het triatlonweekend in Viersel met een fantastisch mooi BK ploegentriatlon, de spanning, de dynamiek en de geweldige teamsfeer die er heerst. Van het BK aquabike de dag voordien was hij minder fan, maar we trekken toch conclusies voor wie zo’n ’triatlon zonder lopen’ toch ook wel past. Verder hebben we het, naar aanleiding van de berichtgeving over de triatlon van Brouwersdam, uitgebreid over de stayerproblemen, maar hoe lossen we dat hardnekkige fenomeen dat bijna wekelijks opduikt een keer op? En hoe krijgen we nieuw leven in de duatlonsport, want ondanks de vele titels en medailles op het EK Powerman in Alsdorf, was het, vooral bij de elites, niet de sterkstbezette wedstrijd. En volgend jaar krijgen we daar zelfs 2 WK’s van, maar voor de rest dan weer geen andere wedstrijden. En we trekken ook nog een blik buitenlandse wedstrijden open, met op kop de Yo Yo Yo 70.3 Ironman van St-George. Dat en veel meer in de 211de 3athlon Praat, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via jouw favoriete podcastkanaal. Enjoy!