Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3MD viert 35 jaar Domein Nieuwdonk met openwater sessie en wetsuit testdag
Een openwater sessie in domein Nieuwdonk in Berlare (foto; 3MD)
Extra

3MD viert 35 jaar Domein Nieuwdonk met openwater sessie en wetsuit testdag

Het domein Nieuwdonk in Berlare bestaat 35 jaar en dat wordt dit weekend uitgebreid gevierd, met onder andere triatlonclub 3MD Dendermonde die op zaterdagmiddag 25 mei een openwater sessie organiseren waarbij je begeleid kan zwemmen in open water en ook de Peaks wetsuits van Blue Globe Sports kan testen. Het 3MD-Veldeman-WCUP triatlonteam houdt regelmatig open water zwemtrainingen in domein Nieuwdonk, maar stelt de trainingslocatie nu open voor iedereen. Mogelijk kan je zelfs in de voeten zwemmen van een deel van de Young Belgian Hammers want de Oost- en West-Vlaamse U19 triatlonselectie is ook van de partij. Deelname is gratis.

Van 14 tot 17 u. kan je in Nieuwdonk, vlak aan de Schelde, terecht voor de openwater sessie. 3MD zorgt voor een gelicentieerd redder. Blue Globe Sports zal ter plaatse zijn met verschillende modellen Peaks wetsuits, dus als je zelf (nog) geen wetsuit hebt, kan je verschillende modellen testen. Meer informatie vind je op de website van Nieuwdonk Feest.