Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over Cagliari, wie klaar is voor Parijs en wie nog werk heeft en straffe prestaties in Kraichgau – 3athlon Praat 214 Podcast
3athlonpraat

Over Cagliari, wie klaar is voor Parijs en wie nog werk heeft en straffe prestaties in Kraichgau – 3athlon Praat 214 Podcast

Tim en Hans houden van de lange afstand, maar ook van het korte werk en dus is aflevering 214 van de 3athlon Praat Podcast een wat kortere, met vooral veel aandacht voor de laatste WTCS triatlon in Cagliari en de 70.3 Ironman Kraichgau. In de World Triathlon Championship Series van Cagliari kregen we een mooie prelude op de Olympische Spelen. Hans en Tim wikken en wegen de kansen van topfavorieten Yee en Wilde, maar ook van een lek gereden Blummenfelt, Marten Van Riel en zouden de Nederlanders dan toch individueel ook naar de Spelen kunnen? Bij de vrouwen zagen we ook een mooie strijd met zes koploopsters zij aan zij, maar wie is er helemaal klaar voor en bij wie is er nog werk aan? En dan was er de fantastische 70.3 Ironman in Kraichgau met knappe zeges van Niek Heldoorn en Laura Philipp en straffe Belgen, ook bij de age groupers. Hans vraagt wel even geduld, eerst de artikels over de pro’s en dan volgen ongetwijfeld de age group prestaties ook nog. En het wordt uitkijken naar Super Sunday en konden we dat echt niet beter plannen, al die wedstrijden? Dat en veel meer in deze 214de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via je favoriete podcast kanaal. Enjoy!