Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over spurten, stayeren en stroming in San Francisco, Amsterdamse sfeer en Lucy naar Nice – 3athlon Praat 216 Podcast
3athlonpraat

Over spurten, stayeren en stroming in San Francisco, Amsterdamse sfeer en Lucy naar Nice – 3athlon Praat 216 Podcast

Gelukkig is er een 216de 3athlon Praat Podcast, want Tim had een snee tot op zijn spieren door een scherpe bidon en Hans had nog net voldoende stem na een dag vol sfeer in Amsterdam en een dag eerder flink schreeuwen tegen zijn laptop met de nu al historische woorden: “Duiken, Marten, duiken!” Dat ging voor alle duidelijkheid over de millimeterspurt in de T100 San Francisco, die Tim en Hans uitgebreid bespreken. Maar het had ook van toepassing kunnen zijn op het ongezien snelle zwemnummer. En we hebben het uiteraard over de drafting, het gebrek aan RaceRanger, een sprintfinish op het gras en wel meer dingen waarin de PTO geen al te beste indruk geeft. Niks van dit alles overigens bij de overwinning van Taylor Knibb. Zou zij de reden zijn dat Lucy Charles-Barclay dan toch het WK Ironman in Nice meepakt? Verder nog sterke Noren, maar een minder sterke Iden, en een verrassende Nederlander in de 70.3 Ironman Warschau, met een knappe en meer dan verdiende prestatie van Valerie Barthelemy in de 70.3 Ironman Boulder. We hebben het uitgebreid over de sfeervolle Tri Amsterdam, met heel veel volk, maar ook heel veel first-timers die nauwelijks het verschil tussen en trisuit en een wetsuit kennen. En Hans ging nog eens op de mountainbike trainen en had fun. Dat en veel meer in een lange 3athlon Praat, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via je favoriete podcast-kanaal. Enjoy!