Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironmanweekend in Hoorn begint met goed nieuws: 70.3 Ironman Westfriesland ook in 2025 op kalender
De finish van de 70.3 Ironman Westfriesland, die ook in 2025 opnieuw op de kalender staat (foto; Pablo Blazquez Dominguez/Getty Images for IRONMAN)
Nieuws

Ironmanweekend in Hoorn begint met goed nieuws: 70.3 Ironman Westfriesland ook in 2025 op kalender

Dit weekend doen ruim 2.500 triatleten mee aan de 70.3 Ironman Westfriesland, in het Nederlandse Hoorn. Drie dagen voor de races komt de organisatie alvast met goed nieuws voor volgend jaar. Ook in 2025 staat de 70.3 Ironman Westfriesland opnieuw op de Ironman-kalender. De halve triatlon wordt dan op 22 juni gehouden. Ideaal voor de Belgische triatleten die dichtbij huis een halve Ironman willen doen, of die de ronde van de Benelux willen doen en ook in Luxemburg en België in de 70.3 Ironman willen starten.

Zondag 23 juni wordt in Hoorn de 70.3 Ironman Westfriesland en 5I50 triatlon gehouden. Beide races zijn volledig uitverkocht, ondanks de gebeurtenissen van het vorige jaar toen door de extreem warme weersomstandigheden verschillende mensen afgevoerd moesten worden. Dit jaar zal er van een hitteplan alleszins geen sprake zijn in Hoorn.