Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
70.3 Ironman Knokke-Heist meer dan 2 maand voor wedstrijd volledig uitverkocht
De zwemstart van de 70.3 Ironman Belgium op het strand van Knokke-Heist in 2023 (foto: Ironman)
Nieuws

70.3 Ironman Knokke-Heist meer dan 2 maand voor wedstrijd volledig uitverkocht

De 70.3 Ironman van Knokke-Heist is uitverkocht, dat laat Ironman Belgium vrijdag weten, en dat op meer dan twee maanden voor de start van wat opnieuw de grootste halve triatlon van België wordt. Maar liefst 2.500 triatleten zullen op 8 september aan de vernieuwde start komen in de Damse Vaart in Sluis. Er zijn nog een beperkt aantal Nirvana vip-pakketten beschikbaar en er zijn ook nog een beperkt aantal inschrijvingen voor trio’s.

Het is voor het tweede jaar op rij dat de 70.3 Ironman Knokke-Heist volledig uitverkocht is. Ook zonder zeezwemmen, of misschien juist door de verplaatsing van het zwemonderdeel naar Sluis, waar vroeger ook gezwommen werd bij de Zwintriatlon, blijft de 70.3 Ironman erg populair. Naast de halve triatlon op zondag is ook de 5I50 Ironman triatlon over de kwartafstand op zaterdag helemaal uitverkocht.

Vorig jaar wonnen Pieter Heemeryck en Lucy Buckingham-Hall de Belgische 70.3 Ironman, dit jaar wordt het een age group only race zonder prof-triatleten.