Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over alweer EK’s, alweer stayeren, eindelijk weer zweten en een Ironman Pro Series debuut – 3athlon Praat 218 Podcast
3athlonpraat

Over alweer EK’s, alweer stayeren, eindelijk weer zweten en een Ironman Pro Series debuut – 3athlon Praat 218 Podcast

Tim en Hans nemen de 218de 3athlon Praat Podcast in de zon op, nog lekker nazwetend na een loopje, maar zijn wel kritisch op het EK multisport in Portugal, maar ook over het vele stayeren. Deze keer niet wij, maar triatleten zelf die op social media bij veel wedstrijden klagen over het stayergedrag, met zelfs pelotons van 50 à 60 atleten tot gevolg. Maar dat heb je bij voor de rest wel mooie wedstrijden zoals Westfriesland, Brugge en Ironlakes Champagne, met veel volk aan de start. Over 70.3 Ironman Westfriesland gesproken: zien we toch niet liever een pro-race dan age group only? De 70.3 Ironman Sables d’Olonne is wel een pro race want onderdeel van de Ironman Pro Series. Hans is er speaker en Tim wil weten of hij er een speciale voorbereiding voor doet. Duatlon komt weer eens langs, volgens Hans het hoogtepunt van het Europees Multisport festival, maar een artikel in Transition geeft dan weer hilarische reacties. Dat en veel meer in de 218de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via jouw favoriete Podcast kanaal. Enjoy!