Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over jonge wereldtoppers, Ironman Pro Series speakeren, spanning in Holten, wat met Gustav? En haaien in de Seine – 3athlon Praat Podcast 219
3athlonpraat

Over jonge wereldtoppers, Ironman Pro Series speakeren, spanning in Holten, wat met Gustav? En haaien in de Seine – 3athlon Praat Podcast 219

Een goedgevuld weekend en dus hebben Tim en Hans veel te bespreken in de 219de 3athlon Praat Podcast, niet alleen op sportief vlak, maar Hans geeft ons ook inzicht hoe het is om als internationale speaker de Ironman Pro Series mee te maken. De 70.3 Ironman Sables d’Olonne had ook sportief veel te bieden, met absolute wereldsterren, van 21, 24 en 25 jaar onder andere. Hans vertelt ons hoe het was met de young guns en gunt ons een blik achter de schermen. Gustav Iden had het over de wielertoekomst van Kristian en van zichzelf, maar de meningen tussen Tim en Hans over de sportieve prestatie van Iden lopen ver uiteen. Verder hebben we het over Belgisch en Nederlands succes in Holten in aanloop naar Parijs, en dus hebben we het ook over de Seine. Hans gaat nog kijken, Tim vond de triatlonimpressie in de haaienfilm Sous la Seine maar niks. En het was een druk wedstrijdweekend met onder andere 70.3 Ironman Luxemburg, Challenge Cagnes-Sur-Mer, de Chtriman en veel meer. Je kunt het allemaal beluisteren in de 219de 3athlon Praat Podcast zoals altijd in de Spotify Player hieronder of via jouw eigen favoriete Podcast kanaal. Enjoy!