Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over Challenge Roth, onze favorieten, wat deze wedstrijd zo speciaal maakt en waarom Anne Haug last minute meedoet – 3athlon Praat 220 Podcast
3athlonpraat

Over Challenge Roth, onze favorieten, wat deze wedstrijd zo speciaal maakt en waarom Anne Haug last minute meedoet – 3athlon Praat 220 Podcast

Op zondag 7 juli staat met de Challenge Roth één van de allergrootste triatlons ter wereld op het programma en dus blikken Tim en Hans uitgebreid vooruit op de Duitse triatlonklassieker in een aparte aflevering van de 3athlon Praat Podcast die volledig aan Challenge Roth gewijd is. Wat maakt deze wedstrijd zo speciaal? Hoe komt het toch dat er zo vaak zo’n snelle tijden worden gerealiseerd? Wist je dat de Solarer Hill niet eens de steilste klim is? En zou het nog sneller kunnen als er niet geklommen moest worden? En wat doet zo’n finish in het stadion met een mens? Vooral Tim probeert als ervaringsdeskundige antwoord te geven op deze vragen. Maar Hans en Tim stoffen ook de glazen bol nog eens af met een pronostiek voor de top-3, inclusief de snelste tijden. Daarbij lijkt het voor allebei alvast zeker dat Els Visser een nieuw Nederlands record kan halen. Hans moet zelf nog wel eens in zijn encyclopedie duiken om het Belgisch record boven water te halen. En hij zal nog iemand anders dan Clement Mignon moeten kiezen, want zijn pronostiek was al gemaakt toen bekendraakte dat de Franse triatleet niet van start gaat. Dat en veel meer in de Challenge Roth special in de 220ste 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder in de Spotify Player te beluisteren en via je favoriete podcast kanaal. Enjoy!