Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg Pieter Heemeryck en de andere Belgen: kijk hier de livestream van Challenge Roth
Daniela Ryf brak het wereldrecord in Challenge Roth in 2023 (foto: Challenge Family)
Nieuws

Volg Pieter Heemeryck en de andere Belgen: kijk hier de livestream van Challenge Roth

Zondag 7 juli mogen we opnieuw supersnelle tijden verwachten in de Challenge Roth, één van de oudste en allergrootste volledige triatlons van Europa. Pieter Heemeryck behoort tot de favorieten in een bijzonder groot en sterk deelnemersveld, met flink wat Belgische triatleten. Je kan de Challenge Roth hieronder de hele dag volgen op de livestream. Geniet van de prestaties van de wereldtoppers en van de altijd geweldige sfeer in het Duitse stadje!

Live Timing Challenge Roth